Фирма специализирана в продажби и сервиз на компресорна техника

,,БС Компресори” ЕООД

БС Компресори предлага винтови, спирални и бутални компресори за въздух на изключително добра цена и гаранционни условия

на доказани производители: SCC Air Compressors

За Нас

N

Сервизната дейност на екипа ни е повече от 20 години.

Ние сме екип от професионалисти в областта на сгъстен въздух с опит от повече от 20 години. През 2019 стартирахме БС Компресори с цел да подобрим нашите услуги и продуктова гама и да предложим на нашите клиенти висококачествени услуги и продукти за сгъстен въздух с най-новите технологии в областта.

N

Предлагаме само оригинални консумативи и резервни части с лого на завода производител.

За системи за сгъстения въздух предлагаме пълната гама на продуктите: изсушители за  въздух, ресивери, адсорбционни изсушители, маслени и циклон сепаратори, кондензоотделители, честотни инвертори, маслени и въздушни филтри и оригинални резервни части с лого на завода производител.

N

Екипът ни от квалифицирани професионалисти в областта на компресорните системи ще извърши качествено обслужване в най-кратки срокове.

Извършваме качествен сервиз: ремонти и профилактична поддръжка на компресорите. Нашите специалисти могат да ви посетят в рамките на 72 часа или при спешно повикване до 24 часа във всяка точка на България

N

Ние обслужваме най-различни клиенти. От най-малките до най-големите производители. С широката гама от продукти можем да помогнем на всеки бизнес в неговите нужди от сгъстен въздух и подготовката му.

Мисия и Визия

Мисията ни е да предоставяме първокласни и качествени продукти и услуги в сферата на системите за сгъстен въздух, в отговор на нуждите на клиентите ни. Да се усъвършенстваме непрекъснато и да изграждаме отлични отношения, основани на взаимно доверие, е наш основен приоритет.

В процеса на развитие инвестираме в хора, процеси и технологии, за да успеем да запазим лидерските си позиции на пазара на винтови компресори. Чрез сътрудничество с доверените ни партньори и доставчици ще продължим да предлагаме точните решения на всеки един клиент.

Ново поле