ЗА НАС

,,БС Компресори” ЕООД

Фирма специализирана в  продажби и сервиз на компресорна техника на доказани немски и италиански производители: ALMiG Kompressoren, SCC и KTC.

БС Комресори предлага винтови, спирални, бутални и турбо компресори за въздух на изключително добра цена и гаранционни условия.

За Нас

N

Сервизната дейност на екипа ни е повече от 20 години.

Ние сме екип от професионалисти в областта на сгъстен въздух с опит от повече от 20 години. През 2019 стартирахме БС Компресори с цел да подобрим нашите услуги и продуктова гама и да предложим на нашите клиенти високо качествени услуги и продукти за сгъстен въздух по най-новите технологии в областта.

N

Предлагаме само оригинални консумативи и резервни части с лого на завода производител.

За системи за сгъстения въздух предлагаме пълната гама на продуктите: изсушители за  въздух, ресивери, адсорбционни изсушители, маслени и циклон сепаратори, кондензоотделители, честотни инвертори, маслени и въздушни филтри и оригинални резервни части с лого на завода производител.

N

Екипът ни от квалифицирани професионалисти в областта на компресорните системи извършват бързо и качествено обслужване.

Екипът ни от квалифицирани професионалисти извършва бърз и качествен сервиз на компресорите – ремонти и профилактична поддръжка. Нашите специалисти, обучени при производителите на предлаганите от нас компресорни системи, могат да ви посетят в рамките на 72 часа или при спешно повикване до 24 часа във всяка точка на България.

N

Ние обслужваме най-различни клиенти. От най-малките до най-големите производители. С широката гама от продукти можем да помогнем на всеки бизнес в неговите нужди от сгъстен въздух и подготовката му.

N

Предлагаме винтови компресори под наем, както и компресори втора ръка.

Предлагаме винтови компресори втора ръка, които са в наличност в завода на ALMiG в Германия. Ние ще ви ги доставим, ще пуснем в работа и ще извършим пълна поддръжка и гаранционно обслужване.  

Абонирайте се за нашият бюлетин

Научавайте първи за новини свързани с ,,БС Компресори” ЕООД

Пишете ни

Ново поле