УСЛУГИ

ОБСЛУЖВАНЕ, ПОДДРЪЖКА И РЕМОНТ НА ВИНТОВИ КОМПРЕСОРИ

Професионалният ни подход и качеството на обслужване ни отредиха място като оторизиран сервиз и дистрибутор на марки ALMiG Kompressoren GmbH – Германия, KTC – Италия и SCC – Германия.

Обърни внимание на профилактиката!

Спиране на работа на вашата система за сгъстен въздух означава нереализирано производство и загубени пари.

Свържете се с нас тук

Имаме специализиран екип от висококвалифицирани техници, обучени и познаващи компресорните системи на ALMiG, както и на водещите Европейски и световни марки.
Ние сме базирани в София, но работим в цялата страна. Предлагаме сервизни договори за обслужване на системите за сгъстен въздух и свързаното с тях оборудване.

Извършваме също така и сервизно обслужване и доставка на оригинални или алтернативни консумативи и резервни части за повече европейските марки компресори.

За всички компоненти на оборудването са налични стандартните за ЕС две годишни гаранции, включително и удължената 5-годишна AirCare програма за ALMiG компресори и 5-годишна програма за SCC компресорна техника.

Правилно проектираната система е от решаващо значение за надеждното подаване на въздух. Ние предлагаме и гарантираме правилното проектиране на системите за сгъстен въздух което е гаранция за надеждна и ефективна работа на компресорното оборудване.

Предлагаме оптимизация на съществуваща система – проектиране, оразмеряване, модифициране на оборудването според вашите нужди, както и възможност за добавяне на контролни системи за дистанционно управление и наблюдение.

Свържете се с нас, за да разберете как можем да предоставим услуги за поддръжка на вашите въздушни компресори.

ЗАПИТВАНЕ

Пишете ни

Ново поле