Немски винтови компресори SCC Air Compressors

УМНО. ИНТЕЛИГЕНТНО.ЦЕНОВО ЕФЕКТИВНО.

Компанията SCC Air Compressors е основана през 2013 г. с цел да предоставя съвети по всички въпроси, свързани с производството и използването на компресори.

Съкращението SCC (Smart. Clever. Cost Effective) означава умно, интелигентно и ценово ефективно. Идеята на основателите беше да създадат марка с най-високи стандарти към качество и надеждност и в същото време да оптимизират производствените разходи, за да постигнат уникално ценово предложение за пазара.

С над 25-годишен опит в индустрията на сгъстен въздух, служителите на SCC знаят, какво точно искат клиентите и как динамичният пазар ще се развива в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план.

От основаването им до момента SCC имат сериозно присъствие в цяла Европа и не само. Винаги търсят нови партньори, които да разпространяват идеята им на пазара за умно, интелигентно и рентабилно решение за сгъстен въздух.

„Производство на компресори за индустрията, модерни и енергийно ефективни на възможно най-добрите цени. Да не правим компромиси по отношение на качеството и надеждността и да бъдем надежден партньор за нашите клиенти. За да се реализира този проект, беше необходимо да се намери подходящият партньор за производството на машините. С нашия партньор в Азия, ние произвеждаме новаторски компресорни системи за индустрията на изключително конкурентни цени.“

Всички продукти на SCC са проектирани за надеждна работа, лесна поддръжка и максимална енергийна ефективност. SCC винтови  компресори използват най-новите технологии като двигатели с постоянен магнит, честотни управления и интелигентни контролери при уникално съотношение цена / производителност.

Какви са характеристики на продуктите на SCC?

Качеството, надеждността, лесният достъп до услуги, високоефективните двигатели са основа за продукт, който лесно може да се конкурира с известните световни лидери.

Каква е добавената стойност на продуктите на SCC? Защо бихте го препоръчали?

Съотношението цена / производителност, съчетано с много солидно качество и надеждност, в момента е уникално в Европа.

SCC Air Compressors:

В нашата компания се стремим да комбинираме старото и изпитаното с новото и прогресивното. Лоялността и най-добрата възможна подкрепа за нашите партньори и клиенти, отговорността за нашите продукти, грижата за ресурсите на нашата среда, откритостта и любопитството към новите разработки и тенденции, надеждността във всички области на нашата дейност са някои от ключовите качества, в които ние вярваме.

Нашите служители са нашата сила и ценност. Те са отговорни за успеха и по-нататъшното развитие на нашата компания. Тяхната мотивация и ангажираност правят възможно решаването на проблеми и изпробването на нови неща.

Нашите клиенти са в основата на нашите действия и всичко, което се върти наоколо. Ако им помогнем да бъдат успешни, нашата компания ще бъде успешна. Деловите отношения се движат от хората. Уважението и честността са в основата на добрите отношения с нашите клиенти. Надеждността и дълголетието са характеристики на всеки наш служител, които нашите клиенти могат да очакват от нас.

А нашите доставчици, които сме подбрали внимателно, правят възможно успеха и качеството на нашите продукти. Вашата подкрепа за нашите проекти ни показва, че сме на правилния път.

Качеството е централна ценност на нашата корпоративна философия. Качеството и надеждността на нашите продукти помагат на нашите клиенти да постигнат целите си и да направят бизнеса си успешен.

Чрез строга документация и специални процедури за осигуряване на качеството SCC не само поддържа формализиран процес на контрол, който гарантира качеството на нашите продукти, но и практикува ориентиран към риска подход за управление.

На всички нива на жизнения цикъл на продукта, качеството се гарантира още от самото начало, като се започне с подбора на нашите доставчици и тяхната оценка, с отделните стъпки в производството и монтажа, както и при окончателната проверка и монтаж.

Преди да се достави всеки компресор се подлага на тест, резултатите от който се документират в подробен протокол за изпитване.

Вярваме, че излишъкът в осигуряването на качеството гарантира безгрешни продукти в съответствие с високите немски изисквания. Всеки процес на изпитване е напълно документиран, стандартизиран и редовно преглеждан за ефикасност, съответствие и възможности за подобряване.

Сертифицирането по ISO 9001 от TÜV Süd е потвърждение за цялостно и функциониращо управление на качеството.

ИСТОРИЯ

2013 г. беше раждането на нашата компания. Братя Георг и Йоахим Козински основават компанията с цел предоставяне на консултантски услуги за сгъстен въздух.

През 2016 г. решихме сами да произвеждаме компресори. Групата на акционерите се разшири включвайки международни партньори. Реализирани са концепции, основани на много дискусии с клиенти, комбинирани със сложно производство и логистика, което ни позволява да предлагаме модерни компресори при интересно съотношение цена / производителност.

2017 г. С тази оферта SCC задоволи търсенето доста точно. В резултат на това трябваше да се преместим в по-големи помещения още през 2017 г. Положителното търсене изненада дори нас. С 800 кв.м. продукция и 1000 кв.м. място за съхранение, сега имаме възможност да реализираме сглобяване и складиране на резервни части и готови машини.

През 2019 г. вече бяхме представени в цяла Европа с партньори по продажбите. Следващата логична стъпка беше да се създаде филиал в Обединеното кралство, който да се справи с последиците от Brexit.

2020 г. След отлично първо тримесечие през втората половина на годината предстои разширяване на гамата ни от безмаслени компресори със серията Aquarius. Компресорите Aquarius работят само с вода като охлаждаща среда и затова отговарят на повишените стандарти при обработката на продукта и околната среда. Освен това ще разширим производствената си площ с приблизително 800 кв.м. Междувременно с нашите  служители сме в добра позиция да посрещнем предизвикателствата на пазара.

Съвет

SCC е на разположение като компетентен партньор за вашата станция за сгъстен въздух и приложението на сгъстен въздух, независимо дали е планирано ново придобиване, добавяне или ревизия на съществуващата система за сгъстен въздух или защото просто искате да сте сигурни, че вашата система за сгъстен въздух работи ефективно. С нашето ноу-хау и опит можем да ви помогнем да решите своите проблеми по най-добрия начин.

Поддръжка

Радваме се да извършим поддръжка на вашата компресорна система (винтови компресори, бутални компресори) според нуждите. Без значение от кой производител или на колко години са вашите системи. С нашите компетентни и опитни сервизни техници ние решаваме почти всеки проблем.

ДОГОВОРИ ЗА ПОДДРЪЖКА

Ние предлагаме договори за поддръжка, така че да имате пълно яснота за предстоящите разходи. Това гарантира, че компресорите ви се обслужват навреме и разходите остават управляеми. С различни диапазони на изпълнение, ние отговаряме точно на вашите изисквания.

 

ИЗМЕРВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

Компресорът е един от най-големите „консуматори на енергия“ в инсталация. Особено когато се използват няколко компресора, има смисъл да разгледаме настройките и взаимодействието на различните компресори. Често системите за сгъстен въздух са големи или на ръба на максималния капацитет, така че компресорът в готовност би увеличил експлоатационната безопасност на производството.

РЕМОНТИ

Ремонтите се извършват бързо и надеждно от нашите техници. И то на цени, които са справедливи и повече от конкурентни. За нас е важно да общуваме добре с вас, за да можете да бъдете информирани за разходите от самото начало и да прецените дали един ремонт изобщо има смисъл.

Ново поле