Винтови компресори AQUARIUS мощност 30 – 45kW

декември 01, 2020
Винтови Компресори SCC серия Aquarius

Със радост съобщаваме, че гамата винтови компресори AQUARIUS е преминала последния етап на инженеринг и изпитване, и вече е готова за производство на машини от мощност 30 – 45kW.

AQUARIUS са 100% безмаслени, винтови компресори с водно впръскване, съгласно ISO КЛАС 0, които са произведени в новата производствена линия за безмаслени компресори град Вендлинген, Германия.

AQUARIUS се предлага с много ефективен IE4 двигател с постоянен магнит. IE4 двигателите принадлежат към групата Супер Премиум Ефективност.

Компресорните блокове за серията AQUARIUS се произвеждат в Япония и са доказани в продължение на много години в Европа.

Серията AQUARIUS е безкомпромисна, когато  става дума за чист, безмаслен сгъстен въздух.

За компресията е необходима само вода. Серията е разработена, за да предложи на нашите клиенти решението, когато се изисква 100% сгъстен въздух без масло, дори и в най-чувствителните приложения.

Серията AQUARIUS предлага максимална икономия чрез използването на контрол на  скоростта в комбинация с високоефективен  двигател с постоянен магнит. За работа на машината не е необходима външна връзка с вода, тъй като вградения студоизсушител гарантира, че степента на компресора се захранва с вода. Това също означава, че няма  допълнителни разходи за водоснабдяването.

Предимства:

 

  • 100% сгъстен въздух без масло, съгласно ISO 8573-1 Class 0
  • Ниски температури на компресия
  • Праховите частици се отмиват от водата
  • Задвижване с променлива скорост за най-висока ефективност

Свързани Новини

Основни приложения на винтовите компресори

Основни приложения на винтовите компресори

Основни приложения на винтовите компресори В предишната ни статия, разказахме как работят винтовите компресори. Сега ще ви покажем, къде са приложими Въпреки че принципът на работа на винтовите компресори е добре известен от повече от 120 години, те се използват...

повече информация
Принцип на работа на винтовите компресори

Принцип на работа на винтовите компресори

Дали сте се чудили как работят винтовите компресори ?Днес въздушните компресори представляват широк спектър от инсталации, различаващи се един от друг по принцип на работа, оборудване и устройство, експлоатационни и други характеристики. Всеки тип оборудване има...

повече информация

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯТ БЮЛЕТИН

Ново поле