Със радост съобщаваме, че гамата винтови компресори AQUARIUS е преминала последния етап на инженеринг и изпитване, и вече е готова за производство на машини от мощност 30 – 45kW.

AQUARIUS са 100% безмаслени, винтови компресори с водно впръскване, съгласно ISO КЛАС 0, които са произведени в новата производствена линия за безмаслени компресори град Вендлинген, Германия.

AQUARIUS се предлага с много ефективен IE4 двигател с постоянен магнит. IE4 двигателите принадлежат към групата Супер Премиум Ефективност.

Компресорните блокове за серията AQUARIUS се произвеждат в Япония и са доказани в продължение на много години в Европа.

Серията AQUARIUS е безкомпромисна, когато  става дума за чист, безмаслен сгъстен въздух.

За компресията е необходима само вода. Серията е разработена, за да предложи на нашите клиенти решението, когато се изисква 100% сгъстен въздух без масло, дори и в най-чувствителните приложения.

Серията AQUARIUS предлага максимална икономия чрез използването на контрол на  скоростта в комбинация с високоефективен  двигател с постоянен магнит. За работа на машината не е необходима външна връзка с вода, тъй като вградения студоизсушител гарантира, че степента на компресора се захранва с вода. Това също означава, че няма  допълнителни разходи за водоснабдяването.

Предимства:

 

  • 100% сгъстен въздух без масло, съгласно ISO 8573-1 Class 0
  • Ниски температури на компресия
  • Праховите частици се отмиват от водата
  • Задвижване с променлива скорост за най-висока ефективност