ИЗСУШИТЕЛИ

Студоизсушители DRA

Високоефективните студоизсушители тип DRA на SCC пестят енергия и гарантират висока надеждност. Новото и усъвършенствано електронно табло контролира всичките функции на студоизсушителя като: включва „твърди“ аларми (висока и ниска температура) и много други.

Студоизсушители DRA-БС-Компресори-ЕООД

Студоизсушители DR

Серията студоизсушители DR разработени от SCC са продукти, който отговарят на нуждите на най-взискателните клиенти, и същевременно гарантира доброто съотношение цена / качество.

Всички модели студоизсушители DR имат електронна система за управление с двойна сензорна система, която контролира точката на роса и налягането на кондензата. Алуминиевият топлообменник е проектиран и патентован, за да предложи максимална производителност и минимален спад на налягането.

Студоизсушители DR-БС-Компресори-ЕООД

Десикантни изсушители DDA

Високо ефективен десикантен изсушител – Енергоспестяващи
Стандартният 10-минутен цикъл е проектиран за експлоатационни условия при пълно натоварване, а стандартният 7-15% обем на регенериращия въздух се „изразходва“, независимо дали изсушителя работи при пълно или частично натоварване.
Значителна икономия на енергия може да се постигне чрез намаляване на тази загуба от прочистване, пропорционално на реалните условия на работа. Сензор, разположен на изхода на изсушителя, проверява точката на роса на налягането и поддържа изсушаващата колона да работи, докато изходящият сгъстен въздух достигне до избраната точка на роса на налягането.
Работните цикли вече се променят автоматично и спестяването е право пропорционално на намаляването на натоварването.

Десикантни-изсушители-DDA-БС-Компресори-ЕООД

Ново поле