fbpx

Новият Винтов Компресор от SCC – STORM

винтов компресор Storm 37 затворен

Немския производител SCC вече предлага сигурен и по-изгоден винтов компресорза сгъстен въздух

Немския производител на компресори SCC Air Compressors ни представя новия, впечатляващия винтов компресор STORM с двигател с постоянен магнит.
STORM е най-новият винтов компресор който едновременно пести енергията и пространството.

STORM е винтов компресор с енергоспестяващ контрол на скоростта чрез двигател с постоянен магнит, високо ефективен компресорен блок и най-ниското ниво на шум. Винтовите компресори от серията STORM се използват навсякъде, където има нужда да се генерира сгъстен въздух от малка и изключително тиха система.

Новия STORM осигурява

N IE4 – двигател с постоянен магнит

N Променлива скорост

N Директно задвижване

N Много ниско ниво на шум

N Висока ефективност и модерно управление

Миналата година SCC Air Compressors отбеляза ръст от над 45%. В допълнение към собственото ни дъщерно дружество в Обединеното кралство, което е централно разположено в Шефилд и със собствения ни търговски персонал в Германия, Франция и Испания, SCC планува да разшири тези важни пазари през 2020 г. В допълнение, сега SCC са представени от търговски партньори в почти всички европейски страни. И както обещавали през 2020 г. нови продукти, още в самото начало на годината пускат още по-компактен, много по-тих и по-ефективен винтов компресор STORM.

By clients

Свързани Новини

Основни приложения на винтовите компресори

Основни приложения на винтовите компресори

Основни приложения на винтовите компресори В предишната ни статия, разказахме как работят винтовите компресори. Сега ще ви покажем, къде са приложими Въпреки че принципът на работа на винтовите компресори е добре известен от повече от 120 години, те се използват...

повече информация
Винтови компресори AQUARIUS мощност 30 – 45kW

Винтови компресори AQUARIUS мощност 30 – 45kW

Със радост съобщаваме, че гамата винтови компресори AQUARIUS е преминала последния етап на инженеринг и изпитване, и вече е готова за производство на машини от мощност 30 - 45kW. AQUARIUS са 100% безмаслени, винтови компресори с водно впръскване, съгласно ISO КЛАС 0,...

повече информация

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯТ БЮЛЕТИН

Ново поле