Новият Винтов Компресор от SCC – STORM

винтов компресор

Немския производител SCC вече предлага сигурен и по-изгоден винтов компресорза сгъстен въздух

Немския производител на компресори SCC Air Compressors ни представя новия, впечатляващия винтов компресор STORM с двигател с постоянен магнит.
STORM е най-новият винтов компресор който едновременно пести енергията и пространството.

STORM е винтов компресор с енергоспестяващ контрол на скоростта чрез двигател с постоянен магнит, високо ефективен компресорен блок и най-ниското ниво на шум. Винтовите компресори от серията STORM се използват навсякъде, където има нужда да се генерира сгъстен въздух от малка и изключително тиха система.

Новия STORM осигурява

N IE4 – двигател с постоянен магнит

N Променлива скорост

N Директно задвижване

N Много ниско ниво на шум

N Висока ефективност и модерно управление

Миналата година SCC Air Compressors отбеляза ръст от над 45%. В допълнение към собственото ни дъщерно дружество в Обединеното кралство, което е централно разположено в Шефилд и със собствения ни търговски персонал в Германия, Франция и Испания, SCC планува да разшири тези важни пазари през 2020 г. В допълнение, сега SCC са представени от търговски партньори в почти всички европейски страни. И както обещавали през 2020 г. нови продукти, още в самото начало на годината пускат още по-компактен, много по-тих и по-ефективен винтов компресор STORM.

By clients

Свързани Новини

Разширено производство на безмаслени винтови компресори AQUARIUS

Разширено производство на безмаслени винтови компресори AQUARIUS

SCC Air Compressors значително разширява производствения и складов капацитет на централата във град Вендлинген, Германия. Пускането на новата серия безмаслени винтови компресори AQUARIUS изисква допълнително производствено пространство, а значителният растеж през...

повече информация
БС Компресори по-близо до вас!

БС Компресори по-близо до вас!

БС Компресори вече разполагаме с нов сервизен и търговски екип. Разполагаме с ново звено на сервизния отдел за северна, централна и източна България, позициониран в град Добрич. Вече втория ни екип от квалифицирани и сертифицирани техници могат бързо и качествено да...

повече информация

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯТ БЮЛЕТИН

Пишете ни

Ново поле

7 + 9 =

© BSCOMPRESSORS.COM 2019 Всички права запазени!

1 Click Studio

© BSCOMPRESSORS.COM 2019 Всички права запазени!

1 Click Studio